Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • dpd
    Transport door DPD, UPS en Fedex

Over ons

Wij zijn als Engels producent en importeur van verwarmings-, airconditioning- en luchtbehandelings-installaties op onze Engelse thuismarkt al een begrip, maar hier in Nederland nog relatief onbekend.

Met deze website en vanuit ons kantoor in Amersfoort willen we hier verandering in brengen en u kennis laten maken met onze producten.

Laat u verassen door ons aanbod dat uiteenloopt van handige bureau ventilatoren met een USB aansluiting tot industriële ontvochtigers of professionele en mobiele airconditioners.

Prem-I-Air is een merk van Altai Nederland.

 

 

Hier vindt u onze algemene-voorwaarden en ons privacy beleid 

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@prem-i-air.nl   Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

 

Altai Nederland

Postadres:
Postbus 72, 3925ZH, Scherpenzeel (gld)
Bezoekadres:
Algolweg 22, 3821BH, Amersfoort
 
Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nr. 30161937
BTW Nr. NL808295640B01
 
IBAN : NL55DEUT0556970780
BIC : DEUTNL2NXXX